Leuke weetjes over seksspeeltjes

07-02-2012

Seksspeeltjes zijn geen taboe meer. Steeds meer hebben een seksspeeltje in de slaapkamer en online zijn de seksspeeltjes in alles soorten en maten te bestellen. Tegenwoordig is het eigenlijk normaal om seksspeeltjes in jou sexleven te gebruiken.

Wist jij dit al over seksspeeltjes?

Leuke weetjes over seksspeeltjes

De vibrator werd bedacht voor “gekke vrouwen”

De allereerste elektrische vibrator was een 18 kilo wegend mechanisch apparaat dat door 2 mensen moest worden bediend.
Het vibrerende gevaarte werd ontworpen door een Britse dokter, die er nerveuze, gestreste en hysterische dames mee tot orgasme bracht.
Gelukkig werd enkele jaren later de variant voor thuisgebruik op de markt gebracht.


De Rabbit vibrator heeft niet voor niets de vorm van een konijntje

De Japanse Rabbit vibrator werd wereldberoemd dankzij Charlotte’s viboverslaving in de populaire televisieserie Sex and the City.
In Japan was het destijds verboden om seksspeeltjes op de markt te brengen in de vorm van een penis, vandaar dat ze er het uiterlijk van een konijntje aan hebben gegeven.
Waarom het een konijntje is geworden, en bijvoorbeeld geen spaceshuttle, zullen we waarschijnlijk nooit weten, maar het in ieder geval inventief.

Seksspeeltjes zijn immuun voor economische crisissen

Vrouwen zijn bereid om een heleboel concessies te doen tijdens een economische crisis, maar van hun seksspeeltjes blijf je af!
De meest recente economische crisis heeft zelfs voor een verkoopstijging gezorgd op de internationale seksspeeltjesmarkt.

Als jij geen seksspeeltjes gebruikt, dan toch zeker je kamergenote

Uit grootschalig onderzoek is gebleken dat één op de twee vrouwen seksspeeltjes gebruikt. En 81 procent van de vrouwen die seksspeeltjes gebruiken, hebben weleens een mannelijke bedpartner bij hun “spelletjes” betrokken.

Valentijnsdag zou moeten worden omgedoopt tot Vibratordag

Vrouwen mogen dan blij zijn met bonbons, bloemen en teddyberen; een vibrator doet het ook goed! Een groot seksspeeltjes concern liet weten dat de verkoopcijfers tijdens de maand februari met maar liefst 50 procent stijgen. Een op de vijf vrouwen geeft bovendien aan samen met haar partner een vibrator te hebben gebruikt op Valentijnsdag.